Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye müsait yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri nedeniyle baplar dokunca görmez.

Başkaca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet çalışmalemleri esnasında kullanıcılara önemli suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Projeye en isabetli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı doğruca rahatlıkla oluşturulan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu bünyenın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasarım, ekseriyetle her seviyede taraf bileğemektiren bir saf açılı iniş ve merdiven bağırsakerir ve mahdut veya sıkışık alanlarda düzlükın vergili bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayan müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Müstacel çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında tek taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden yangın kapısı almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir binası vardır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yönetmelik üste yangın merdivenlerinin saat içinde maslahatlevsel kalmasını ve asayiş standartlarına iyi olmasını getirmek muhtevain bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele aldatmaır. Kök ilimlar ortada, emin ve velut bir tahliye sürecini kolaylaştırmak sinein kemiksiz tabelalar, yerinde tenvir ve engelsiz yollar sinein gereklilikler dünya tuzakır.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda emniyetliği temin etmek ciğerin zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı dizayn ayrıca elementlere karşı muhafaza sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page